breadcrumb
_CAT_SearchNF_mobile

Sossego Roséwein

Sossego Roséwein
Seller: Velvet Bull Portugal
D0134
2018
Herdade do Peso
750
12.00
Portugal
Alentejo
Roséwein
Touriga Nacional, Aragonez, Trincadeira
Stock Icon
9,37 €
CHF 9.90
Starting from: 12 items 9,28 €
CHF 9.80
Sossego - Rosé Wijn
Producer Opmerkingen 2015 (Automatische vertaling)

Druivensoorten
100% Touriga Nacional.

DE WIJN
Laat er "Sossego" [vrede], een geheim van de Alentejo is het punt te worden onthuld. Laat er rust, tijd en rust om het lichaam en de ziel van Vidigueira genieten aan de tafel. Laat er Alentejo Sossego om ruimte weg van de drukte van het dagelijks leven te creëren en om de uniciteit van het glooiende landschap van de Herdade voelen doen Peso landgoed, het onderscheidende plaats waar deze wijn wordt geboren. Hoor het, adem het, geniet er zonder haast. De naam zegt het al.

Wijnmaken
Gemaakt met druiven van de Touriga Nacional ras geselecteerd voor dit doel. De druiven zijn heel vroeg geoogst, waardoor de natuurlijke zuurgraad en versheid. De most werd verkregen door rechtstreekse persen, gevolgd door een zorgvuldige decanteren en fermentatie bij 16ºC.

Rijping
Na de gisting, beboeten Redbourn plaats Gevolgd door koude stabilisatie en filtering voor het bottelen.

Oogstjaar
De 2015-wijnbouw jaar begon met veel regen, ontwikkelt zich tot een droge en koude winter. De lente was droger dan in voorgaande jaren, met af en toe regen te hebben geholpen bij de gunstige ontwikkeling van de wijnstok. De zomer werd gekenmerkt door warm en droog weer. De typische koele nachten van de regio Vidigueira waren traag te arriveren, wat betekende dat een meer grondige werk van de selectie van het fruit nodig was om ervoor te zorgen dat we geoogst met de gewenste rijpheid. De wijnen waren erg overwogen smakelijk, aan het einde van het proces.

Proefnotities
Een wijn met een zeer aantrekkelijke kers roze kleur, met een intens aroma van kersen en rode vruchten. In de mond, het is fris, gebalanceerd en heeft een lange tot finish.
Een zeer gastronomische wijn. Fris en vol van smaak is ideaal om te dienen met salades en gerechten map. Zij zal haar optimale tijd te bereiken voor consumptie een maand na het bottelen en positief zal evolueren voor ongeveer twee jaar. shouldnt worden geserveerd tussen 8ºC en 10ºC.

Winkel
Sossego Rosé 2015 zal de optimale tijd te bereiken voor consumptie een maand na het bottelen en positief zal evolueren voor ongeveer twee jaar.

Alcohol: 13%

Verwandte Artikel

Sossego Rotwein
9,37 €
CHF 9.90
1478
Sossego Weißwein
9,37 €
CHF 9.90
1479

Die angegebenen Preise gelten nur für die Schweiz. Wenn Sie ein anderes Lieferland wählen, können sich die Preise ändern.