breadcrumb
_CAT_SearchNF_mobile

Portwein Taylors 10 years Dessertwein

Portwein Taylors 10 years Dessertwein
Seller: Velvet Bull Portugal
D0534
Taylors
750
Portugal
Porto e Douro
Dessertwein
20.00
Stock Icon
21,84 €
CHF 23.07
Starting from: 6 items 21,49 €
CHF 22.70
10 jaar oude tawny

Hoewel het bekendst is om zijn legendarische Vintage Ports, is Taylor ook een van de meest gerespecteerde producenten van 10 jaar oude getaande haven. Deze stijl van Port is volledig gerijpt in doorgewinterde eiken vaten die elk ongeveer 630 liter wijn bevatten. Hier, gedurende vele jaren van veroudering, neemt de wijn geleidelijk zijn kenmerkende barnsteenachtige kleur aan, waarbij langzaam de complexe zachte smaken en het zachte, weelderige gehemelte worden ontwikkeld, wat de kenmerken zijn van deze stijl van Port.
Taylor's mengt zijn prachtige 10 jaar oude tawny's uit zijn uitgebreide reserves van oude cask aged Ports gerijpt in de koele en rustige kelders van het bedrijf (bekend als 'lodges') in Porto aan de Portugese Atlantische kust.
Taylor's 10 Year Old Tawny is een prachtig voorbeeld van de oude tawny-stijl. Mellow en elegant, gecombineerd met delicate houttonen met rijke aroma's van volwassen fruit, wordt het gebotteld voor onmiddellijk drinken.
Het is de toonaangevende 10-jarige Aged Tawny op de Engelse markt.

Proefnotities

Diepe baksteenkleur met amberrand. Rijke en elegante neus combineert aroma's van rijp bessenfruit met een delicate nuttigheid en subtiele zachte tonen van chocolade, butterscotch en fijn eikenhout. Soepel en zijdeachtig in de mond en vol met rijpe figgy, jammy smaken die blijven bestaan ​​op de lange afdronk.

Verwandte Artikel

Die angegebenen Preise gelten nur für die Schweiz. Wenn Sie ein anderes Lieferland wählen, können sich die Preise ändern.